preskoči na sadržaj

Gimnazija Petra Preradovića Virovitica

HMŠK bira za vas

Kad naiđemo ili saznamo za neku zanimljivu mrežnu stranicu koja bi mogla biti korisna našim kolegama, posebice učiteljima, nastavnicima i stručnim suradnicima, zabilježimo ju na repozitoriju na mjesečnim podstranicama stranice http://www.knjiznicari.hr/UDK02/index.php/Novosti_za_učitelje_i_nastavnike  Početkom idućeg mjeseca e-dopisom distribuiramo zainteresiranim kolegama popis tih stranica. Premda postoje tematski portali, skupine na društvenim mrežama i forumi namijenjeni svim nastavnicima ili nastavnicima određenih struka, uvijek se nađe mnoštvo zanimljivosti koje nisu zabilježene na tim mjestima, a vrijedi ih podijeliti s kolegama.

Osim toga, zbog specifičnosti interneta, gotovo je nemoguće da svaki učitelj, uz razumnu količinu vremena provedenog na internetu, pronađe svaku od tih stranica. Često i zaboravimo redovito posjećivati stranice na kojima znamo da se obnavlja zanimljiv sadržaj, kamo li da stalno pretražujemo internet za zanimljivim sadržajem. K tomu, postoji još uvijek mnoštvo kolega koji se ne žele koristiti društvenim mrežama ili uključivati na forume, kao i onih koji se služe ograničenim mogućnostima interneta - a redovito ili povremeno provjeravaju i čitaju svoju e-poštu. Mnogi od njih bit će nam zahvalni što smo im dostavili ovakav izbor poveznica.

Dio e-maila tajnika Hrvatske mreže školskih knjižničara, Josipa Rihtarića

 


Novosti
Rujan 2012. Listopad 2012. Studeni 2012. Prosinac 2012.
       
   
Siječanj 2013. Veljača 2013.    

 


Pretplata

Pretplata na Novosti HMŠK-a

Pitanja označena znakom * su obavezna

* Kako biste se pretplatili na Novosti HMŠK-a, upišite svoj e-mail!

Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
Obavijesti
ESI
Zajedno kroz prirodoslovlje

Kurikulumi i priručnici

Kurikulumi i priručnici fakultativnih nastava projekta Zajedno kroz prirodoslovlje

Stem za svakog

 

 

CMS za škole logo
Gimnazija Petra Preradovića Virovitica / Trg bana Josipa Jelačića 16, HR-33000 Virovitica / www.gimnazija-ppreradovica-vt.skole.hr / ured@gimnazija-ppreradovica-vt.skole.hr
preskoči na navigaciju