preskoči na sadržaj

Gimnazija Petra Preradovića Virovitica

Školska godina 2011./2012.
     
     

 


Izvješće o radu u šk. god. 2011./2012.

Školsko športsko društvo Gimnazija

Izvješće o radu i natjecanjima u školskoj godini 2011./2012.

Učenici naše škole natjecali su se u svim sportovima koje su u organizaciji Hrvatskog školskog športskog saveza i Županijskog školskog športskog saveza. Natjecanja su održana u sedam sportskih disciplina: rukomet, nogomet, košarka, odbojka, stolni tenis, badminton i atletika i to u muškoj i ženskoj konkurenciji,a sudjelovalo je 132 učenika.

Na županijskom natjecanju postigli smo sljedeće rezultate:

prvo mjesto osvojili smo u rukometu (ž,m), nogometu, košarci (m), stolnom tenisu (ž), badmintonu (ž)

drugo mjesto osvojili smo u košarci (ž), odbojci (m), badmintonu (m),atletici (m)

treće mjesto osvojili smo u odbojci (ž) i atletici (ž).

Na poluzavršnom natjecanju državnog prvenstva osvojili smo drugo mjesto u rukometu (ž), treće mjesto u rukometu (m), košarci (m), nogometu (m) i badmintonu (ž).

Nakon završenih natjecanja povjerenstvo za izbor najboljeg sportaša škole proglasilo je Filipa Škaru najboljim sportašem u školskoj godini 2011./2012.

Održana je redovna Izborna skupština Školskog športskog društva „Gimnazija“ i izabran je novi Izvršni odbor u kojeg su ušli Jasminka Viljevac, Zvonko Kožnjak, Alen Bjelica, Željko Iharoš i Marko Šutalo.

Za predsjednicu ŠŠD-a Gimnazija izabrana je Jasminka Viljevac, prof., a voditelja Darko Međimorec, prof.

Profesor Darko Međimorec dobio je godišnju nagradu Hrvatskog školskog športskog saveza za rad i rezultate u školskom sportu.

 

U Virovitici 18. svibnja 2012.               Izvješće sastavio

                                                               Darko Međimorec, prof.


Izborna skupština ŠŠD Gimnazija - 16. 11. 2011.

Izborna skupština ŠŠD Gimnazija održana je 16. 11. 2011. godine u 13,30 sati. Skupštinu je otvori profesor Zdravko Kovačević koji je pozdravio sve prisutne i predložio dnevni red koji je usvojen bez nadopuna i primjedaba.

Predsjednik ŠŠD-a, profesor Zdravko Kovačević izvijestio je prisutne o radu ŠŠD-a tijekom proteklog mandata. Kako je sam naglasio, osvrnuo se i na povijest športa u školi, početke ŠŠD-a te izdvojio najznačajnije rezultate, a posebno istaknuo osvojeno prvo mjesto na Svjetskom prvenstvu srednjih škola u Grčkoj 2002. godine.
Istaknuo je kako školske ekipe nastavljaju s dobrim rezultatima na županijskim, regionalnim i državnim prvenstvima u brojnim natjecanjima.

Nakon što je jednoglasno razriješen dosadašnji predsjednik ŠŠD-a, Izvršni odbor, Nadzorni odbor i tajnik ŠŠD-a, pristupilo se glasovanju i izboru novih članova i predsjednika.

Za predsjednicu ŠŠD-a izabrana je profesorica Jasminka Viljevac.
U Izvršni odbor su izabrani Jasminka Viljevac, Marko Šutalo, Zvonko Kožnjak, Željko Iharoš, Alen Bjelica, Josip Strija i Marijan Vašarević, a u Nadzorni odbor Predrag Saratlija, Irena Balint i Jozo Šimić.
Za tajnika ŠŠD-a izabran je Josip Strija, a za voditelja ŠŠD-a Darko Međimorec i zamjenici – Josip Knežević i Maja Tkalčec.

Profesor Darko Međimorec iznio je plan rada školskog športskog društva Gimnazija za školsku godinu 2011./2012. Planom je predviđeno natjecanje učenika u svim športovima koji su u organizaciji Hrvatskog školskog športskog saveza. Učenice će se tako natjecati u košarki, rukometu, stolnom tenisu i atletici, a učenici u nogometu, košarki, rukometu, stolnom tenisu, atletici, crossu i odbojci. Cilj je uključiti što veći broj učenika u školska natjecanja te im osigurati optimalne uvjete za rad.


Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
Obavijesti
ESI
Zajedno kroz prirodoslovlje

Kurikulumi i priručnici

Kurikulumi i priručnici fakultativnih nastava projekta Zajedno kroz prirodoslovlje

Stem za svakog

 

 

CMS za škole logo
Gimnazija Petra Preradovića Virovitica / Trg bana Josipa Jelačića 16, HR-33000 Virovitica / www.gimnazija-ppreradovica-vt.skole.hr / ured@gimnazija-ppreradovica-vt.skole.hr
preskoči na navigaciju